Wat bieden wij

  • Werkfitheidstraining
  • Dagbesteding
  • Snuffelstages (scholen)
  • Re-integratiemogelijkheden
  • Kringloopwinkel
  • Ondersteuning lokale goede doelen
Supporting those less fortunate

Werkfitheidstraining

Wanneer je door ziekte of arbeidsongeschiktheid een langere tijd niet aan het arbeidsproces hebt kunnen deelnemen en wil je weer aan de slag, dan kunnen wij je hierbij helpen. Dit noemen we ook wel “werkfit”maken.

Het werkfit-traject is erop gericht om jou weer “fit” te maken om werkzaamheden uit te voeren en ook arbeidsritme op te bouwen. We werken aan je werknemersvaardigheden, denk hierbij aan sociale vaardigheden, werkhouding en motivatie. De duur van de begeleiding hangt af van jouw mogelijkheden en situatie.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

Mature adult Caucasian woman is standing with mid adult Hispanic woman as they pack cardboard boxees full of donated food in charity food bank. Other volunteers are lined up behind them, also sorting donated groceries into boxes. Hispanic woman is writing on checklist on clipboard.

Dagbesteding

Bij Social Return Culemborg bieden wij een dagbesteding voor mensen met de indicatie “dagbesteding”. Binnen onze kringloopwinkel en kleinschalige productieafdeling ondersteunen en begeleiden wij bij het oefenen van vaardigheden en handelingen gericht op het bevorderen van zelfredzaamheid en participatie in arbeid. Dit alles in een ontspannen en persoonlijke sfeer.

Binnen ons pand is alles gelijkvloers waardoor het ook goed toegankelijk is.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

Snuffelstages (scholen)

Snuffelstages zijn van groot belang bij de ontwikkeling van een leerling om verantwoorde keuzes te maken. Niet alleen in het bepalen van een studierichting maar ook bij het “wennen”aan werk en de daarbij horende vaardigheden. Er kan kennis worden gemaakt met verschillende aspecten van de praktijk.  Onze kringloopwinkel en productieafdeling bieden voldoende differentiatie in functies, daarnaast kunnen ook leerlingen met een lichte beperking uitstekend hun draai vinden binnen onze groep mensen.

Re-integratiemogelijkheden

Wij bieden ook re-integratiemogelijkheden voor bedrijven wanneer het lastig of moeilijk is om een werknemer binnen het eigen bedrijf te laten re-integreren.

In goed overleg met werkgever én werknemer kunnen wij hier een actieplan voor opstellen.

Kringloopwinkel

U kunt onze 650 m2 kringloopwinkel bezoeken, in de winkel worden mensen opgeleid en begeleid. U vindt bij ons gebruikte spullen en ook veel nieuwe spullen.

De openingstijden zijn:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00-16.00 uur
Woensdag:  10.00-16.00 uur
Donderdag: 10.00-16.00 uur
Vrijdag: 10.00-16.00 uur
Zaterdag: 10:00-17:00 uur
Zondag: gesloten

Aanleveren spullen (vrijdag en zaterdag)

Close up two females Asian friends going shopping vintage clothes together in a thrift market